Aanmelden

Bedankt dat je je wilt aanmelden voor een nieuwe sport uitdaging bij KSV. Aanmelden kan eenvoudig door een email te sturen naar onze leden administratie (Ria Smedts, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Uiteraard nemen we dan direct contact met je op. Het lidmaatschap wordt halfjaarlijks automatisch verlengd per 1 januari en 1 augustus.

Verenigings reglement

Afmelden

Afmeldingen dienen uiterlijk 1 maand voor de verleng data (1 januari en 1 augustus) te worden doorgegeven aan onze leden administratie . Voor meer informatie zie ook ons verenigingsreglement.

De contributie bedragen per 1 jan 2017 zijn:

Omschrijving Leeftijd
Juniorleden tot 16 jaar (1 uur pw) €   52,50
Seniorleden (1 uur pw) €   57,50

Prijzen zijn per half jaar.