pietenpret 2011

Pietenpret 2015

Op zaterdag 21 november was de jaarlijkse pietenpret bij KSV. Alle KSV-leden tot en met groep 4 mochten hier komen gymmen met twee zwarte pieten. Na afloop kreeg iedereen nog een cadeautje mee naar huis.

Demodag 2015

Op zondag 18 oktober was de jaarlijkse demodag van KSV. Alle jeugdsporters van de vereniging lieten hier zien aan het publiek wat ze allemaal geleerd hebben.

TurnenToestel 2015

Turntoestel finales 2015

Op 27 mei 2015 zijn bij de selectie de jaarlijkse toestelfinales van onze vereniging gehouden. Hier turnen de meiden van hetzelfde niveau tegen elkaar op vier toestellen. Op elk toestel is een gouden, zilveren of bronzen medaille te winnen. Bekijk op de foto's de prestaties van de meiden.

peel maas turn 2012

Peel en Maas Turntoernooi

Tijdens deze dag demonstreerden de leden van KSV hun eigen sport. Ook het badminton team toonde de mogelijkheden en uitdagingen van hun sport.... Zie de foto's.

demodag3 2012

Demodag 2012

Tijdens deze dag demonstreerden de leden van KSV hun eigen sport. Ook het turn team toonde de mogelijkheden en uitdagingen van hun sport.... Zie de foto's.