De turnsters van KSV hebben jaarlijks een aantal wedstrijden waar ze mogen turnen.

Peel en Maas Recreatief Turntoernooi

Voor de recreatieve turnsters is er jaarlijks een recreatief turntoernooi. Alle recreatieve turnsters vanaf 5 jaar mogen dan hun oefeningen op de toestellen laten zien aan het publiek. Aan het einde van de wedstrijd is er ook een prijsuitreiking en alle turnsters krijgen een diploma.

Peel en Maas Oefenwedstrijd

Voor de turnsters van de selectie is er jaarlijks een Peel en Maas oefenwedstrijd. Dit is een voorbereidingswedstrijd voor het komende wedstrijdseizoen. Tijdens deze wedstrijd krijgen alle meiden de laatste tips voor de wedstrijden.

Persoonlijke wedstrijden turnen

Alle meiden van de selectie nemen deel aan de persoonlijke turnwedstrijden. Deze worden georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). De eerste wedstrijd is de plaatsingswedstrijd. Hier turnen de turnsters hun oefeningen op vier toestellen en kunnen ze zich plaatsen voor de halve finale, finale of toestelfinales.

Competitiewedstrijden turnen

Naast de persoonlijke wedstrijden, turnen de meiden van de selectie ook nog competitiewedstrijden. Deze wedstrijden turnen ze in teamverband. In een poule strijden ze dan met hun team tegen een aantal andere verenigingen. Meestal zijn dit ongeveer 3 à 4 wedstrijden per seizoen.

Toestelfinales

Aan het einde van het turnseizoen organiseert KSV altijd nog clubtoestelfinales. Hierbij turnen de meiden van hetzelfde niveau tegen elkaar op vier toestellen. Op elk toestel is een gouden, zilveren of bronzen medaille te winnen.