Algemeen contact adres 

 

Voor algemene zaken zijn we te bereiken via het volgend contact adres:

 

Kesselse Sport Vereniging

Secretariaat Marit Boots

Gravenhof 25

6081 DD Haelen

tel: 0475 - 543367

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze Sport Accomodaties

 

getmap

 

Gemeenschapshuis "De Poart"
Markt 2
5995 BB Kessel LB
077 - 4622302

Sportzaal "Achter de Haof"

Baarloseweg 3/a

5995 BK Kessel LB

077 - 4623422

 

 

De Sport Afdelingen 

 

 

Afdeling  Wie Email
Voorzitter   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretatiaat Marit Boots Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Jeroen Theelen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Public Relation Gerald Doesborg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afdeling Dans Mariëlle Giesbertz Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afdeling Turnen Michelle Geraedts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afdeling BasicSport Femke vd Linden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afdeling Badminton Rogier Relouw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.