AfscheidslesRina

Afscheidles Rina

Op zaterdag 30 januari was de allerlaatste gymles van juffrouw Rina. Speciaal voor deze dag gingen de peuter- en kleutergroep samen gymmen. Daarnaast was het een speciale carnavalsles, met muziek, ballonnen en schmink.
Rina, bedankt voor jouw inzet de afgelopen jaren!!

OpaOmaGymLes 2015

Opa en oma les

Op zaterdag 19 december mochten de opa's en oma's meegymmen bij de peuter- en kleutergroepen. Bekijk hiernaast de foto's.

pietenpret 2011

Pietenpret 2015

Op zaterdag 21 november was de jaarlijkse pietenpret bij KSV. Alle KSV-leden tot en met groep 4 mochten hier komen gymmen met twee zwarte pieten. Na afloop kreeg iedereen nog een cadeautje mee naar huis.

Demodag 2015

Op zondag 18 oktober was de jaarlijkse demodag van KSV. Alle jeugdsporters van de vereniging lieten hier zien aan het publiek wat ze allemaal geleerd hebben.

pietenpret 2011

PietenPret 2012

Ook bij KSV waren de pieten aanwezig en hebben er een gezellige morgen van gemaakt. Bekijk snel de foto's.