KSV Kejuso

De judo afdeling van Kesselse Sport Vereniging

Regelmatig worden nieuwe judo toernooien georganiseerd. Uit dit aanbod maakt de technische commissie van de budo afdeling een selectie van toernooien, waarvan ze verwachten dat die geschikt zijn voor onze Kesselse judoka's. De trainer heeft een klapper bij zich. Hierin staan de geschikte toernooien met nog een nivo indeling. Uiteraard houden we via deze site u ook op de hoogte van nieuwe toernooien.

ksv line3

Interne Competitie Judo

De Interne Competitie is bedoeld voor de beginnende judoka om de eerste wedstrijd ervaring op te doen. Je wordt ingedeeld in een poule op basis van leeftijd, gewicht, behaalde bandnivo en de al opgedane wedstrijd ervaring. Dit is alleen geldig van de witte t/m de oranje band.

De spelregels: Aan het begin van het sportseizoen ontvangt elke judoka een wedstrijdkaart. Hierop wordt bijgehouden welke wedstrijden je al hebt bezocht en de behaalde plaats. Hiermee kan de wedstrijd organisatie een indeling van de poules maken. De wedstrijdkaart lever je 15 minuten voor aanvang van de wedstrijden in samen met het inschrijfgeld (Euro 3,-). De organisatie bepaalt de poules en kan besluiten om gewichtsklassen (in overleg) samen te voegen. Voor deelname is een JBN lidmaatschap verplicht. Judoka's dienen zelf te zorgen voor aanmelden lidmaatschap van de JBN.

ksv line3

Clubkampioenschappen

JudoKSV 4a

Vrijdag 13 maart 2015 streden de Judoka's van KSV Kejuso om een mooie medaille, tijdens de jaarlijkse Clubkampioenschappen. Ouders, familie en vrienden hebben genoten van de pittige wedstrijden. Jong en oud lieten zien wat ze in huis hadden.