Welkom bij de gezellige badminton afdeling van KSV. Hier vind je meer informatie over de badminton sport, trainingstijden en de enthousiaste badminton groep. Ben je geinteresseerd in badminton, dan kun je contact op nemen met Rogier Relouw (tel: 077 - 4623618) of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ksv line3

Badminton, een leuke uitdaging !

badmington senioren

Badminton is de snelste racketsport ter wereld. Topsnelheden van de shuttle kunnen makkelijk zo'n 300 km per uur bedragen. Deze sport vereist dus een goed reactievermogen, strategie en uithoudingsvermogen. Kortom een leuke uitdaging !!

Badminton is een enorm populaire sport is. KSV telt in het totaal 2 groepen. Het leeftijdsbereik voor deze sport gaat in Kessel van 18 tot 70 jaar. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn clubkampioenschappen enkel en dubbel. Ook zijn er regelmatig uitwisselingen met andere verenigingen uit de regio. Aansluitend aan de senioren trainingen is ons SportCaf√© geopend. Deze zeer gezellige avonden staan natuurlijk ook open voor andere leden van KSV.