Welkom bij de gezellige badminton afdeling van KSV. Hier vind je meer informatie over de badminton sport, trainingstijden en de enthousiaste badminton groep. Ben je geinteresseerd in badminton, dan kun je contact op nemen met Rogier Relouw (tel: 077 - 4623618) of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag bieden we je 4 gratis proeflessen aan om eens een keer kennis te maken met badminton. 

ksv line3

Enkeltoernooi

 

badminton5

 

Op Zaterdag 2 november vindt het spannende enkeltoernooi weer plaats. Ook dit jaar zal er een verdeling worden gemaakt in 2 categorien: hoog en laag. Aanmelden kan door email te sturen naar Rogier (zie contact). 

 

Dus: reserveer 2 november alvast in je agenda.


ksv line3

Badminton, een leuke uitdaging !

 

badmington senioren

 

Badminton is de snelste racketsport ter wereld. Topsnelheden van de shuttle kunnen makkelijk zo'n 300 km per uur bedragen. Deze sport vereist dus een goed reactievermogen, strategie en uithoudingsvermogen. Kortom een leuke uitdaging !!

 

Badminton is een enorm populaire sport is. KSV telt in het totaal 2 groepen. Het leeftijdsbereik voor deze sport gaat in Kessel van 18 tot 70 jaar. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn clubkampioenschappen enkel en dubbel. Ook zijn er regelmatig uitwisselingen met andere verenigingen uit de regio. Aansluitend aan de senioren trainingen is ons SportCaf√© geopend. Deze zeer gezellige avonden staan natuurlijk ook open voor andere leden van KSV.