ksv line3 

 Clubkampioenschappen

 

De data voor de clbkampioenschappen badminton liggen voor dit sportseizoen al vast. Namelijk : het dubbeltoernooi gevolgd door de jaarlijkse feestavond is gepland voor de 3de zaterdag van Maart. Het enkel toernooi staat op de kalendar voor de 1st zaterdag van November. Reserveer nu al deze data in je agenda.

 

Enkel toernooi

Op 6 november 2011 werd het enkel badminton toernooi gewonnen door Rogier Relouw in de categorie hoog en Arno van der Velden in de categorie laag. Tijdens deze spannende wedstrijden met de vele leuke rally's wist Rogier de nodige punten te verzamelen om op de eerste plaats te eindigen. Arno was in de categorie laag de onverslaanbare winnaar. Hij wist alle wedstrijden te winnen en plaatste zich daarmee op de eerste plaats. Uiteraard werd na afloop gezellig nog even wat bijgekletst in het sportcafe van de sporthal. Ook dit jaar was het weer een geslaagd toernooi.

 

 

badminton2a

 

Dubbel toernooi

Op zaterdag 17 maart wist het team van Gerald Doesborg en Har van Wylick het jaarlijkse dubbel toernooi te winnen. Zowel Gerald als ook Har wisten de shuttles in de meest moeilijke uithoekjes van het veld te plaatsen. De goede techniek en tactiek zorgden ervoor dat ze alle wedstrijden wisten te winnen en daarmee terecht de winnaars van 2012 zijn geworden.

 

 

ksv line3 

Recreant Competitie Midden Limburg

 

Ook dit sportseizoen zal de badminton competitie groep deelnemen aan het Recreanten Competitie Midden Limburg. Afgelopen sportseizoen hebben we de nodige puntjes weten te verzamelen, waardoor we weer verder gestegen zijn in het klassement. Helaas is een eerste plaats nog niet in zicht, echter er is wel een mooie vooruitgang geboekt. Hopelijk kunnen we deze vooruitgang ook in het komende sportseizoen vasthouden. De wedstrijd data verschijnen binnenkort op deze webpagina.

 

Met trots kunnen we vermelden dat het bedrijf Consector ons in een nieuw jasje (of beter gezegd sporttenue) heeft gestoken. Met dit sporttenue zal het badminton team van KSV nog vele competitie wedstrijden in heel regio Limburg spelen. Een unieke kans om de naamsbekendheid van het bedrijf Consector te vergroten. Het bedrijf Consector is gespecialiseerd in interim management en bedrijfsadvies. Meer informatie over Consector BV kunt u vinden op www.consector.nl

 

badminton sponsor a