KSV Kejuso

De judo afdeling van Kesselse Sport Vereniging

De indeling van de groepen wordt door de trainers in samenspraak met de technische commissie verzorgd. Zij streven naar de meest geschikte samenstelling van de groepen. In welke groep je zit, wordt dan ook persoonlijk door de trainers medegedeeld. Voor vragen kun je terecht bij jouw trainer of bij Peter Thijssen (technische commissie).

Locatie

De trainingen vinden plaats in onze dojo van het gemeenschapshuis "De Poart", Markt 2 te Kessel. Deze sport locatie is te bereiken onder het telefoonnummer 077 4622302.

Afmelden voor de training

Mocht het zo zijn dat je een keer niet kunt komen, meld je dan af bij jouw trainer of een belletje naar het secretariaat (0475-543367). Lukt dat niet, probeer het dan door te geven via een ander lid van de groep.

Interesse

Indien je interesse gewekt is, kom dan gerust eens een keer kijken tijdens een van onze trainingstijdstippen in Gemeenschapshuis "De Paort". Meer informatie over de kosten, aanmelden, algemeen verenigingsreglement en inschrijfformulier is te vinden op AANMELDEN.

ksv line3

Judo groepen

judo7a

Op dit moment hebben we 4 jeugdgroepen. Binnen deze groepen wordt begonnen met de basis technieken van judo onder de knie te krijgen. Door middel van uitwisselingen en deelname aan toernooien wordt de nodige praktijk ervaring opgedaan. Afhankelijk van de vaardigheden bestaat zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan competitie. Hiervoor worden speciale wedstrijd trainingen gegeven.

De afdeling judo traint op:

Dag Tijd Groep
Vrijdag 16:15-17:00 Judo groep 1