badminton small

Afgelopen zondag heeft het badminton team van KSV een mooi puntje verdiend tijdens de eerste wedstrijd van het Recreanten Competitie Limburg toernooi. Aan dit toernooi nemen badminton clubs uit heel Limburg deel. In dit geval was BC Linne op bezoek bij KSV. Gerald Doesborg van KSV was te sterk voor BC Linne en wist dan ook de enkel-set overtuigend te winnen. Ook Bas Fleuren, Eric Kleynen en Tonio Habets hebben het de tegenstanders niet gemakkelijk gemaakt. Ondanks meerdere 3-sets met spannende rally’s hebben ze helaas geen punt weten te verzilveren. De volgende wedstrijd is op maandag 25 oktober.

Badminton is een leuke racketsport om ook gewoon recreatief te beoefenen. KSV heeft 2 groepen, waar naar hartenlust kan worden gespeeld en tussen de partijen door de gezelligheid opgezocht kan worden. Heb je zin om te gaan sporten en te bewegen? Dan is badminton de uitgesproken sport om beweging en gezelligheid te combineren. Kom gerust eens kijken en gratis uitproberen op een van onze speelavonden: maandagavond en woensdagavond van 21:00 uur tot 23:00 uur in de Sporthal Achter de Haof te Kessel.