badminton3a

Het heren-team van badmintonclub “De Polsslag” heeft met succes de derde wedstrijd van het seizoen gespeeld in de eigen sporthal in Kessel. Na twee verloren wedstrijden tegen Linne en Heel 2 moest er nu worden aangetreden tegen Heytse2. Kessel begon fanatiek en geconcentreerd aan de dubbel wedstrijden. Van de vier dubbels werden er door elk twee gewonnen, twee drie setters maakten het extra spannend. Met deze gelijke stand moesten de singles nog worden gespeeld. Drie van de vier werden gewonnen door Kessel, die hiermee de tendens van de voorgaande seizoenen doorbrak en hun eerste wedstrijd met overtuiging won. Bas Fleuren, Gerald Doesborg, Eric Kleynen, Geert Boumans en Tonio Habets proficiat met dit geweldige resultaat. (9 dec 2012)