plaatsingswedstrijd lk turnenMyrthe Sonderkamp ontvangt gouden medaille tijdens wedstrijden LK Turnen. Maar liefst 13 turnsters van KSV hebben zich tijdens deze plaatsingswedstrijden direct geplaatst voor de halve finale, toestelfinale en/of finale LK Turnen. In het weekend van 15 en 16 december 2012 heeft de Kesselse Sport Vereniging de eerste plaatsingswedstrijd voor het LK turnen georganiseerd. Ongeveer 440 turnsters uit heel Limburg hebben hier hun oefeningen laten zien. Het was een erg druk, maar leuk weekend voor iedereen. Met dan aan de vele vrijwilligers is dit weekend ook heel soepel verlopen. Van KSV hebben totaal 15 turnsters mee gedaan.

Op zaterdagochtend mocht Sabrina Burhenne, pupil 2 niveau 10, laten zien wat ze kon. Met een mooie 16e plaats mag ze door naar de halve finale in februari. Zaterdag tegen de avond waren Ilse Smets en Britt van den Beucken aan de beurt in jeugd niveau 9. Ze hebben allebei goed hun best gedaan en zijn allebei door naar de halve finale. Ilse als 20ste en Britt als 32ste.

Op zondagochtend hebben Celina Vossen en Nicole Smedts geturnd. Omdat er in dit niveau minder turnsters waren, hebben ze zich allebei rechtstreeks voor de finale kunnen plaatsen. Celina met een 5e plek en Nicole met een 6e plek.

Zondagochtend waren ook de meiden van instap niveau D2 aan de beurt. Ze hebben allemaal goed hun best gedaan. Anouk Ottenheijm 28ste, Kaya Vossen 29ste en Nina Tobben 50ste zijn door naar de halve finale. Sanne van de Beuken 60ste en Britt Timmermans 67ste hebben zich helaas niet weten te plaatsen.

Tijdens de laatste wedstrijd van het weekend waren de meiden van pupil 1 niveau 11 aan de beurt. Chantal Winkelmolen was helaas geblesseerd. Sanne Sonderkamp had een 35ste plaats en heeft helaas door een fout op de balk de halve finale niet gehaald. Nikki Hanssen als 17e en Lisan Peeters op de  14e plaats mogen wel door naar de halve finale. Danice Giesbertz stond op de 4de plek, dus helaas net buiten het podium. Myrthe Sonderkamp mocht in dit niveau zelfs de gouden medaille ontvangen! We zijn heel erg trots op haar en op alle andere turnsters! (16 dec 2012)