Lian large

Op zaterdagochtend 12 januari heeft Lian Teeuwen de bronzen mediale ontvangen tijdens de plaatsings-wedstrijden LK Turnen. Lian mocht al vroeg uit de veren om haar beste turnoefeningen te laten zien op de plaatsings-wedstrijd te Stein. Haar eerste toestel was brug. Hier was ze eigenlijk het meest zenuwachtig voor. Ondanks dat zette ze een mooie 10.55 neer. Daarna volgde de balk. Tijdens het inturnen bleef ze met de radslag staan, met de wedstrijd viel ze met dat onderdeel. Toch hield ze een 10.30 over. Het inturnen op de vloer ging niet helemaal zoals het hoort, maar Lian herpakte zich prima en turnde een mooie vloeroefening. Een 10.55. Als laatste mocht ze haar sprong laten zien, ook hier haalde zij wederom een 10.55. Bij de prijsuitreiking was het spannend, want Lian geloofde er niet meer in dat ze door was naar de halve finale. Niks was minder waar….. ze mocht plaatsnemen op het podium. Een geweldige 3e plaats en dus door naar de Halve Finale. Proficiat Lian!