KSV Castellum LK Turnen1

Zondag 24 februari 2013 waren de toestelfinales Turnen in Panningen. Gedurende de hele dag hadden een aantal turnsters van KSV Castellum de gelegenheid om zich van hun beste kant te laten zien. In de eerste wedstrijd kwamen er 6 turnsters van KSV in actie. Bij Jeugd nivo 8 werd Ilse Smets 6op de brug. Bij Junior nivo 8 had Sayenna Vossen 3 toestelfinales. Op Sprong werd ze 8e, op Vloer 7e en op Brug 6e. Ook Lian Teeuwen had 3 toestelfinales. Zij werd 8e op Brug, 6e op Balk en een mooie 4e plaats op Sprong. Bij de Pupillen 1 nivo 11 mocht Sanne Sonderkamp turnen op brug, zij behaalde een 7e plaats. Myrthe Sonderkamp werd 8e op Sprong en behaalde een supermooie bronzen medaille op Brug. Danice Giesbertz werd 8e op Brug en turnde zich naar een geweldige 2e plaats en dus een zilveren medaille op Balk.

In de tweede wedstrijd kwamen 4 turnsters in actie. Lissy Boumans behaalde een 6e plaats op Vloer bij de Pupillen 2 nivo 9. Bij de pupillen 2 nivo 10 behaalde Sabrina Burhenne een hele mooie 4e plaats. Nicole Smedts turnde bij de Senioren nivo 8 een Balk en een Vloer toestelfinale. Op Balk behaalde zij een 4e plaats en op Vloer wist zij de zilveren medaille te veroveren. Celina Vossen (Senior nivo 8) turnde maar liefst 4 toestelfinales. Op Balk behaalde zij een 8e plaats, op Brug een 5e plaats, op Sprong een 4e plaats en op Vloer behaalde zij de GOUDEN medaille. Meiden, gefeliciteerd met deze super prestaties!