Kesselse Sport Vereniging

Veelzijdig in sport: Judo, Dance, BasicSports, Badminton, Turnen, Binnenfit

 

JudoToernooi Mierlo 2013

Op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei 2013 waren de Kesselse judoka's weer actief op het altijd sterk bezette internationaal Houvast Judo toernooi in Mierlo, met judoka's uit onder andere België, Duitsland, Engeland, Israël en de Oekraïne. Koen Habets had zaterdag de zware taak om te overleven in een poule van maar liefst 34 deelnemers. Helaas was het niveau nog te hoog en gaat Koen met lege handen terug naar Kessel.

 

Zondagochtend mocht Jessie Thijssen de mat op, in een poule van 24 deelnemers. Dat gaat haar helemaal niet slecht af. Tot in de finale rekent ze vrij eenvoudig af met haar tegenstanders. In de finale speelt de conditie, die door vakantie en griep flink afgenomen is, haar parten. Ze kan haar eigen pakking niet vinden en verliest de finale. Toch een erg mooie 2de plaats voor Jessie.

 

Na een paar uur wachten mag Max Welten als laatste de mat op. Na een aarzelend begin komt Max los. Hij neemt de aanwijzingen vanuit de kant zeer serieus en merkt dat dit resultaat heeft. Ook Max dringt door tot in de finale, maar deze verliest hij helaas met een minimaal verschil. Max mag trots zijn op de 2de plaats.

 

Judoka's van Kessel, gefeliciteerd met jullie prestatie op dit goed georganiseerde toernooi. KSV Kejuso - 2013

Share