beugelen

Geslaagde 3de uitwisseling tussen Ovu en Ksv badminton.

De jaarlijkse uitwisseling tussen Ovu en Ksv Badminton is wederom geslaagd te noemen. Het blijkt wel dat beide verenigingen het goed met elkaar kunnen vinden en dat de uitwisseling nog steeds een toegevoegde waarde is. S'middags begonnen we met badminton. Voor vele beugelaars een onwennig iets maar het fanatisme werd er niet minder om en talenten werden er zeker weer ontdekt. Pier van sjang liet bijvoorbeeld zien hoe je op mentaliteit een aardig shuttletje kunt meppen. We maakten 2 poules van 4 koppels met als doel bij de eerste 2 te komen om vandaar de halve en finale te spelen. Poule 1 werd een prooi voor Rogier met Jeroen gedeeld met Eric en Geert. Beide koppels eindigden met 7 punten. Jeroen en Geert lieten duidelijk zien talentvol te zijn. De andere 2 koppels, Saskia en Jannie, Arno en Pier kwamen net te kort. De andere poule werd gewonnen door Ralf en Jos, gevolgd door Peter en Rob. Ook hier werd op het scherpst van de snede gespeeld en kwamen Polly en Sjuul maar ook Herman en Rene net te kort. Ook dit keer werd zoals gebruikelijk weer blessuregevallen gevonden namelijk Polly (bovenbeen blessure) en Herman  (gescheurde spier). De uiteindelijke finale werd gespeeld tussen Rogier/Jeroen en Eric/Geert. Eric en Geert waren hier de sterkste en namen de 1ste plaats in ontvangst. De reacties van de beugelaars waren wederom enthousiast. Erg leuk spel en voor herhaling vatbaar. Uiteraard werd er nog nageborreld in de kantine waarna we naar het beugelhome van Ovu vertrokken. De soep en de broodjes stonden ons al op te wachten. Ook hier werden weer teams gevormd en hier droop ook het fanatisme weer vanaf. Vele leuke, verrassende maar veelal sportieve partijen die uiteindelijk weer 4 halve finalisten opleverden. Jos Bol samen met Pier van Sjang, Jos Willems met Rene, Roy met Wish en Jan Suntjes met Rogier. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Jos W en Rene door Roy en Wish te verslaan. Al met al erg gezellig en er werd daarna nog volop vrij gebeugeld en geborreld.

Tot volgend jaar !