KSV DansSpektakel 2013c large

Het publiek is afgelopen zondag massaal komen kijken naar de laatste show voor de grote zomervakantie. Het was zeer de moeite waard: De show begon met een fantastisch gastoptreden van de Doctor Merwijckband. Een groep jongeren van de basisschool uit Kessel en Kessel-Eik hebben samen een nieuwe band gevormd. De meeste hebben in slechts 12 weken tijd een instrument leren spelen en nu al zo’n fantastisch optreden weten te verzorgen!

Daarna volgden de mooie dansen van de dansgroepen onder leiding van Rina, Severine en Sanne. Een spetterend optreden was het zeker. Onverwacht hoogtepunt was het bezoek van onze Kesselse OneDirection groep. Geweldig!!! Mocht je toevallig een filmpje gemaakt hebben? We houden ons aanbevolen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De breakdans groep gaf een indrukwekkende Seventosmoke battle demonstatie. De dag werd afgesloten met de gezamenlijke Scream & Shout dans (ook het publiek moest met de voetjes van de vloer). We mogen met trots terugkijken op een fantastische dag! Bedankt alle dansers, danssterren, vrijwilligers, supporters, publiek, oma’s, opa’s, ouders,…  Een prettige vakantie.

Bekijk snel de foto's hier. Vind je dit leuk, dan wordt een "like" op facebook zeer gewaardeerd.

Heb je nog een leuke foto of filmpje, stuur die dan op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

(KSV Kessel, Dans, 23 juni 2013)