kleutergym large

Zaterdag weer peuter- en kleutergym bij KSV!

Vanaf zaterdag 17 augustus gaan de lessen van de peuter- en kleutergym onder leiding van Rina Boll en Tessa Peeters weer van start. Dit seizoen zijn er drie groepen gemaakt. Groep 1 traint van 8.45 tot 9.30 uur. Groep 2 en 3 trainen van 9.30 tot 10.15 uur. Alle leden hebben een mail ontvangen over de nieuwe indeling en tijden. Mocht u de mail niet ontvangen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat.

Er is nog plek in de peuter- en kleutergroepen, dus als uw zoon of dochter het leuk vindt om uitgedaagd te worden in bewegen, stuur dan mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .  U krijgt dan meer informatie over de groep en de bijbehorende trainingstijd.

(KSV Basic Sports, 11 augustus 2013)