GroteClubActie3 large

KSV en de Grote Clubactie

KSV doet dit jaar weer mee met de grote Clubactie. Wat is de Grote Clubactie? De Grote Clubactie is een stichting die zich inzet voor het Nederlandse verenigingsleven. Want verenigingen zoals KSV leveren een belangrijke bijdrage aan een gezonde maatschappij. De Grote clubactie heeft onder andere een jaarlijks terugkerende loterij opgezet. KSV neemt deel aan de verkoop van de Grote Clubactie loterij.

Op zaterdag 14 september van 10 uur tot ongeveer 13 uur gaan we langs de deuren. We willen van te voren weten wie ons mee wil en kan helpen om de loten te verkopen, zodat we een indeling kunnen maken en routes uit kunnen zetten zodat we niets dubbel doen. Geef je nu op om mee te helpen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij je naam, adres en leeftijd door. Dan zorgen wij voor de groepsindeling.

Een lot wordt namelijk verkocht voor € 3,- en hiervan is 80% (€ 2,40) voor KSV. Met deze inkomsten kunnen onder andere nieuwe trainingsmaterialen, turntoestellen, danskleding, badminton shuttles, judo matten etc. worden bekostigd. Misschien kunnen we ons dan een airtumblingbaan veroorloven? De contributie werd dit jaar niet verhoogd, maar er zijn wel diverse dingen aan vervanging toe.

We zouden het erg fijn vinden als er nog een aantal mensen ons komen helpen bij het verkopen van de loten. Namens bestuur, leiding en vrijwilligers van KSV: heel erg bedankt!

(KSV, 20 augustus 2013)