KSV breakdance large

Breakdance in Peel en Maas: Stoere jongens en meiden gezocht!

Houd je van stoere dansmoves en ben je een doorzetter? Kijk je op TV of op YouTube ook vaker naar leuke dansfilmpjes met jongens en meiden die acrobatische toeren uithalen op muziek? Dan is Breakdance misschien iets voor jou!

Breakdance kan gedaan worden door iedereen; jongen, meisje, dik, dun. Het belangrijkste is dat je veel oefent en doorzet.

Kesselse Sport Vereniging (KSV) heeft momenteel 2 Breakdance groepen. Op woensdagavond  traint de groep BoogIe Breakers  o.l.v. Robin Laveaux. Deze groep is bedoeld voor beginners. De lestijd is van 18.30 tot 19.30 uur, deze les vindt plaats in de sportzaal “Achter de Haöf” te Kessel. Op vrijdagavond traint de groep Kids of Culture. Deze groep is bedoeld voor de gevorderden. De lestijd is van 19.30 tot 21.30. Deze les vindt plaats in de grote zaal van gemeenschapshuis De Paort te Kessel.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Heb je interesse of wil je eens enkele lessen proberen? Dat kan: neem contact op met: Mia Peeters, 077 4622660, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.