IC 2013 large

Interne Competitie 2013 in Kessel

Afgelopen zaterdag werd voor de 5e keer de Interne Competitie Judo door KSV Kejuso georganiseerd. Het bestuur met een aantal hulpouders en judoka’s zorgden dat de matten op hun plek kwamen, zodat tegen 13.00 uur alles klaar stond voor de wedstrijden. Ongeveer 140 judoka’s uit Kessel, Helden, Meijel, Baarlo, Venlo, Blerick, Horst, Maasbree en Asten namen deel, waaronder 10 Kesselse judoka’s.

Er werd fanatiek gestreden op dit laagdrempelige toernooi bedoelt voor beginnende judoka’s tot 12 jaar. In deze competitie is extra aandacht en uitleg voor de spel- en gedragsregels. Zo kunnen de jonge judoka’s wennen aan de wedstrijden en is het voor de ouders ook goed te volgen.

De resultaten voor KSV waren super, nl:

1e plaats: Flip, Nina  2e Plaats: Wout, Tuur, Dani, Sven, 3e plaats: Jules, Merlijn, 4e plaats, Jort, Guus

Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde medailles. De volgende IC vindt plaats op 15 februari 2014 in de Boekend. Hopelijk doen jullie dan ook weer mee! KSV bedankt alle vrijwilligers voor de hulp, want vele handen maken nog steeds licht werk!

Foto's zijn te bekijken op: HIER

(KSV Kejuso, 14 december 2013)