Kesselse Sport Vereniging

Veelzijdig in sport: Judo, Dance, BasicSports, Badminton, Turnen, Binnenfit

 

 

Kidsdance large

Kidsdance bij KSV Kessel

 

 

2014 is bij KSV Kessel goed van start gegaan: de jeugd kan bv al vanaf 5 jaar dansen bij KSV. Kinderen vinden het zeer fijn om te dansen. Dit uit zich al bij kleine kinderen, zij reageren vaak spontaan op vrolijke muziek door te gaan dansen. Bij kidsdance wordt er gewerkt aan de algemene basisvaardigheden van dans. 

 

Iedere les start met een warming-up, deze bestaat uit het losmaken van allerlei spieren en een aantal basispassen op muziek. Dit gebeurt op een speelse manier, dus al dansend. Het grootste gedeelte van de les is bedoeld voor het aanleren van allerlei dansjes. Hierbij zijn er dansen die je alleen doet, maar ook dansen in tweetallen, in een kring of een andere opstelling. Er worden er verscheidene soorten muziek gebruikt.

 

 

De leeftijd voor de jongste groep is m.i.v. het nieuwe jaar naar 5 jaar gezet. Dus alle meiden (en jongens) die willen dansen zijn welkom bij KSV bij de Mini Dance Stars. De lessen worden gegeven op donderdag van 17.30 tot 18.30 uur in de Paort in Kessel en staan onderleiding van Séverine Geraedts. Voor meer informatie kunt u terecht bij Mia Peeters, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 (KSV Dans, 12 januari 2014)

 

 

 

 

 

 

Share