turnen KSVgroep

turnen KSVgroep2

Competitiewedstrijden turnen KSV Castellum

Voor de Kesselse Sport Vereniging was afgelopen weekend weer een weekend vol met turnwedstrijden. Op zaterdag 25 januari hadden de turnsters divisie 6 een thuiswedstrijd tegen Horn. Het was een erg lastige wedstrijd waarbij de Kesselse turnsters met een totaal van 175.075 te weinig punten hadden om van Horn (183.325) te winnen. Het was een erg gezellige en sportieve wedstrijd geworden.

Op zondag 26 januari hadden de meiden niveau D2 hun eerste competitiewedstrijd in Helden. We wisten al dat dit erg lastig zou worden, dus iedereen heeft nog wat extra zijn best gedaan. Bij de meeste toestellen was het verschil maar minimaal, maar bij de balk werd duidelijk dat SSS Helden toch wat beter was dan Kessel. Het uiteindelijke verschil bedroeg maar 5.05 en omdat we dat niet verwacht hadden, mogen we daar zeker trots op zijn!

De pre-instappers hadden ondertussen een oefenwedstrijd, ook tegen Helden. Deze meiden hebben allemaal kunnen laten zien wat ze allemaal hebben geleerd en mogen zeker trots zijn op hun hoge punten. Met name Nika Bouten, die pas een half jaar bij de voorselectie mee traint, heeft laten zien dat ze al best goed mee kan draaien op dit niveau.

(KSV Castellum, 26 januari 2014)