Turnen Competitiewedstrijd D2

De tweede competitiewedstrijd voor de turnsters van niveau D2 van Castellum Kessel was op zaterdag 1 februari in Kessel. Tijdens een leuke en soms ook spannende wedstrijd tegen de turnsters van Concordia Panningen heeft iedereen zijn best gedaan. De turnsters begonnen op de vloer, waar ze helaas een aantal punten hebben laten liggen. Bij de brug was het erg spannend, Concordia had dit toestel net gewonnen. De sprong werd ook door Panningen gewonnen. Dus bij de balk moesten de Kesselse turnsters nog even goed hun best doen. Maar vanwege de moeilijkere onderdelen van Panningen en de betere afwerking, heeft Kessel helaas niet kunnen winnen. We weten nu waar we extra op moeten trainen en hopen dat we daardoor de volgende wedstrijd wel kunnen winnen.

(KSV Castellum, 1 febr. 2014)