Halve Finale LK turnen

Afgelopen weekend, 15 en 16 februari, waren in Horn de halve finales voor het Limburgs Kampioenschap turnen.

Zaterdagochtend mochten de meisjes van pupil 1 niveau D3 aan de slag. Ze hebben allemaal erg mooie oefeningen geturnd. Sanne van den Beuken werd 14e, Anouk Ottenheijm 13e, Britt Timmermans 12e, Nina Tobben 7e en Kaya Staaks 5e. Hierdoor hebben Nina en Kaya zich weten te plaatsen voor de finale van het LK!

Zaterdagmiddag waren Niki Kleynen en Jesney Leenders, allebei instap niveau D2 aan de beurt. Niki is 39e geworden en Jesney wist een 16e plaats te behalen. Zaterdagavond waren Ilse Smets (junior divisie 5) en Nicole Smedts (senior divisie 6) aan de beurt. Nicole is 13e geworden en Ilse wist met een 11e plaats reserve te worden voor de finale!

Zondagochtend mochten de meisjes van pupil 2 niveau D3 en jeugd divisie 6 hun oefeningen laten zien. Sabrina Burhenne wist bij jeugd divisie 6 een 18e plaats te behalen. Bij pupil 2 niveau D3 werd Sanne Sonderkamp 16e, Nikki Hanssen 14e, Lisan Peeters 11e en dus reserve voor de finale. Myrthe Sonderkamp wist zelfs een zilveren medaille te behalen en heeft zich hierdoor natuurlijk ook geplaatst voor de finale!

Zondagmiddag mocht Lian Teeuwen (senior divisie 5) voor Kessel het wedstrijdweekend afsluiten met een 20e plaats.

(KSV Castellum, 16 febr. 2014)