KSV turnen 6 april

In het weekend van 5 en 6 april hebben de turnsters van KSV Kessel mooie resultaten behaald tijdens de competitie wedstrijden.

Op zaterdag 5 april hadden de turnsters van niveau D3 hun derde competitiewedstrijd voor dit seizoen. Deze wedstrijd vond plaats in Sevenum, tegen het tweede team van HOSEMA in onze poule. Het was een erg spannende wedstrijd die begon op de brug, hier wist HOSEMA een bijna een half punt verschil te maken. Daarna kwam de balk. Gelukkig ging het deze keer bij de Kesselse turnsters erg goed op de balk, dus kwamen ze terug door hier 4 punten hoger dan HOSEMA te halen. Hierna volgende de sprong, hier had HOSEMA weer bijna een punt hoger gescoord dan Kessel. Dus bij de vloer zou het nog spannend worden. Gelukkig had ook hier iedereen weer mooie oefeningen laten zien en scoorde Kessel anderhalf punt hoger. De wedstrijd werd dus gewonnen door Kessel met ruim 4 punten verschil. De persoonlijke plaatsen: 11e Nikki Hanssen, 10e Britt Timmermans, 7e Anouk Ottenheijm, 5e Lisan Peeters, 3e Sanne Sonderkamp en 1e Kaya Staaks!

Op zondag 6 april mochten twee groepen turnsters van KSV tegen Hercules Reuver turnen. De meisjes van het D3 niveau turnden een super wedstrijd. Niet alleen werd er dik gewonnen, ook de nummers 1, 2 en 3 waren voor Kessel. Sanne Sonderkamp werd 3e, Anouk Ottenheijm werd 2e en Kaya Staaks behaalde de 1e plaats. Ook de meiden van Divisie 6 turnden een geweldige wedstrijd. Kessel was op alle toestellen het beste en won uiteindelijk met 11.625 punten verschil. Nicole Smedts werd 3e en Silke Giesen (doet mee bij KSV vanuit Alcides Baarlo) werd 1e!

(KSV Castellum, 6 april 2014)