turnen2 large

Afgelopen zaterdag (12 April) werden er twee wedstrijden geturnd tegen Sparta swalmen. De meiden van divisie 6 turnden een vriendschappelijke wedstrijd omdat swalmen maar 3 van de benodigde 4 turnsters had. Zij hadden voor aanvang van de wedstrijd dus al gewonnen. Toch hebben de meiden supergoed hun best gedaan en hebben ze allemaal hele mooie oefeningen laten zien. Celina Vossen werd tweede. Silke Giesen werd wederom 1e.

De meisjes van D2 turnden ook tegen Sparta swalmen. Het werd een superspannende wedstrijd. Na 3 toestellen was het verschil namelijk maar 0.20 punt in het voordeel van kessel. Als laatste werd er op brug geturnd, met een aantal fantastische oefeningen. Dit toestel werd met 0,70 punt verschil gewonnen door kessel. De winst was dus voor ons, net als de 3e (Jesney Leenders) en de 1e (Myrthe Sonderkamp) plek. Alweer een super weekend voor de meiden van KSV Kessel!

(KSV Castellum, 12 april 2014)