KSV DansSpektakel 2014 2

Dansspektakel KSV Kessel met optreden van de Doctor Merwijck Band.

Op zondag 6 juli vindt het jaarlijkse DANSSPEKTAKEL van KSV plaats. Tijdens dit dansspektakel zullen de diverse dansgroepen u weer verrassen met hun mooie optredens.

Net als vorig jaar zal de ochtend beginnen met een gastoptreden van de DR Merwijck band. Deze band bestaat dit jaar uit een blaassectie, een slagwerksectie, een gitaarsectie, een zangsectie en een danssectie. De meeste deelnemers hebben de afgelopen weken pas voor het eerst een instrument leren bespelen. Zij hebben apart les gekregen van een instructeur. Nu vormen zij samen één band die een bewerking van het nummer “I gotta a feeling” van The Black Eyed Peas ten gehore zal brengen. De dansers van Dance Power hebben op dit nummer een dans ingestudeerd en zij zullen op de live muziek gaan dansen. Dat dit iets heel anders is dan dat zij gewend zijn moge duidelijk zijn. Nu zijn zij afhankelijk van de timing van de bandleden en moeten zij zich hieraan aanpassen. Een lastige klus. Afgelopen zaterdag 28 juni was de vuurdoop voor de band en de dansers tijdens het Padexpress festival in Panningen.  Het optreden op 6 juli wordt het 5e optreden van de band.

Na het optreden van de Doctor Merwijck Band zullen de dansgroepen hun nieuwste dansen laten zien. Hiermee luidt de afdeling dans van KSV de vakantie in. Iedereen is van harte welkom op zondag 6 juli vanaf 11.00 uur in de sportzaal “Achter de Häöf” in Kessel.

(KSV Dance, 29 juni 2014)