KSVgroepsFoto large

Demodag KSV was een groot succes!

Afgelopen zondag, 2 november, was de jaarlijkse demodag van de Kesselse Sport Vereniging.

Het was de eerste keer dat er voor een andere opzet was gekozen. Van 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur hebben de judoka's, turnsters en danseressen laten zien wat ze afgelopen jaar geleerd hebben. De sporten hebben elkaar steeds afgewisseld, zodat iedereen kon zien wat KSV allemaal te bieden heeft.

Het begon met stukje waarin de kleutergroep van de judo en de jongste recreatieve turngroep hun kunsten mochten laten zien, daarna waren Dance Power en de Happy Dance Stars aan de beurt. Na deze mooie dans was de beurt alweer aan de tweede judogroep en de tweede turngroep. Voor het maken van een nieuwe groepsfoto mocht 007 hun dans aan het publiek laten zien.

Na de groepsfoto mochten de turnsters van de selectie hun onderdelen laten zien. Ze maakten, net zoals de andere turngroepen, onder andere gebruik van de nieuwe air-tumbling en soft-balk die KSV dankzij verschillende acties aan heeft kunnen schaffen.

De volgende groep die aan de beurt was, waren de Mini Dance Stars. Hierna volgden de derde judogroep en tegelijk de derde recreatieve turngroep. Een mooie dans van Energy maakte de overgang naar de vierde judogroep en de vierde turngroep. De afsluitende groepen waren Dance Xplosion en Flash. Na afloop mochten de deelnemers allemaal nog even ervaren was je allemaal op de nieuwe air-tumbling baan kunt doen.

Tussendoor werd door het bestuur van KSV wafels verkocht. Deze verse wafels vlogen als warme broodjes over de toonbank, dus de 250 stuks waren voor sommige mensen helaas al te snel verkocht. Hopelijk mogen we volgend jaar weer zo'n leuke demodag meemaken! Sporters, leiding, bestuur en publiek, bedankt!