Turnen 2014 large

Mooie resultaten KSV bij plaatsingswedstrijd turnen

Zaterdag 13 december waren de eerste plaatsingswedstrijden voor het Limburgs Kampioenschap turnen in Venray. Vanuit de Kesselse Sport Vereniging waren er drie turnsters die met deze niveaus mee mochten doen. Lian Teeuwen heeft zich helaas af moeten melden vanwege een blessure.

Sabrina Burhenne mocht aan de slag bij jeugd divisie 6. Ze turnde een goede wedstrijd en werd ook beloond met een mooie 6e plaats. Hierdoor heeft ze zich weten te plaatsen voor de finale van het LK turnen. Daarnaast heeft ze zich ook weten te plaatsen voor de toestelfinales sprong, balk en vloer.

Sayenna Vossen is dit jaar voor het eerst een senior turnster en moest een niveau omhoog binnen divisie 6. De plaatsingswedstrijd was voor haar eigenlijk te vroeg in het seizoen, ze had eigenlijk nog een paar weken nodig om de nieuwe onderdelen te kunnen turnen. Ze wist zich met een mooie 18e plaats helaas net niet te plaatsen voor de halve finale van het LK.

Meiden, we zijn trots op jullie prestaties en vinden dat jullie goed vooruit aan het gaan zijn!

(KSV Castellum, 13 december 2014)