KSV selectiegroepen large

KSV klaar voor grote turnwedstrijd

Aankomend weekend is het zover, de plaatsingswedstrijden voor het Limburgs Kampioenschap zijn in Sporthal Piushof in Panningen. Aan deze wedstrijd zullen ruim 300 turnsters mee doen, waarvan 54 uit de Gemeente Peel en Maas. De organisatie van dit wedstrijdweekend wordt gedaan door de Kesselse Sport Vereniging. Het is een heleboel werk, maar we zijn er klaar voor.

Door het turnen van deze wedstrijd, kunnen de turnsters zich plaatsen voor de Halve Finale of de Finale van het Limburgs Kampioenschap. Het is dus een erg leuke wedstrijd waarbij iedereen zijn best gaat doen.

De wedstrijden zullen beide dagen om 9 uren starten en duren tot ongeveer 18.00 uur. Iedereen is welkom om te komen kijken. de entree bedraagt 3,50 euro voor volwassenen en 2,00 euro voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. (Deze bedragen zijn door de KNGU vastgesteld)

(KSV Castellum, 4 februari 2015)