KSV Turn wedstrijd 28-1 large

KSV turnwedstrijden

Woensdag 28 januari hadden de meisjes van pupil 2 en jeugd 1 een competitiewedstrijd tegen Tegelen. Voor het publiek leek het geen spannende wedstrijd, maar toch wisten onze turnsters het nog heel spannend te maken. Omdat ze een lager niveau deden en hierdoor meer moeilijkere onderdelen konden doen, haalden ze bijna net zo'n hoge punten als de meisjes van Tegelen die een hoger niveau deden en veel mooier afwerkten. Uiteindelijk hebben de meisjes van Tegelen gewonnen met maar een half punt verschil. Knap meiden, dan jullie het verschil zo klein wisten te maken!

Verder mocht op zaterdag 24 januari Ilse Smets haar plaatsingswedstrijd turnen in Brunssum. Er werden door haar verschillende nieuwe onderdelen geturnd dit jaar. Ilse wist 23ste te worden en is door naar de halve finale van het Limburgs Kampioenschap!

(KSV Castellum, 4 februari 2015)