KSV Turn Wedstrijd 7-2 Large

Resultaten KSV plaatsingswedstrijd turnen

Op zaterdag 7 en zondag 8 februari organiseerde de Kesselse Sport Vereniging een grote plaatsingswedstrijd voor het Limburgs Kampioenschap Turnen. Op beide dagen werden wedstrijden geturnd van 9.00 uur tot 18.00 uur, waarbij totaal ruim 320 turnsters mee deden. Een groot gedeelte van deze turnsters kwamen uit de Gemeente Peel en Maas, waarvan 16 turnsters uit Kessel.

Zo mochten zaterdagochtend de jeugd turnsters niveau D2 en D3 starten. Hierbij wisten Nikki Hanssen, Sanne Sonderkamp en Myrthe Sonderkamp zich te plaatsen voor de halve finale. Lisan Peeters kwam net 1 plekje te kort om door te stromen.

Zaterdagmiddag waren de turnsters pupil 1 D3 aan de beurt. Niki Kleynen, Kim Franssen, Juul Peeters en Jesney Leenders wisten zich alle vier te plaatsen voor de halve finale. Ook had Juul de bronzen medaille veroverd en Jesney de gouden!

Zaterdag aan het eind van de middag mochten de turnsters pupil 2 hun turnkunsten laten zien. Anouk Ottenheijm, Sanne van den Beuken, Britt Timmermans en Kaya Staaks zijn allemaal door naar de halve finale. Kaya mocht zelfs plaatsnemen op het podium om de tweede plek!

Op zondag waren er nog 4 instappers die voor de eerste keer zo'n grote wedstrijd mee mochten maken. Ook deze meiden hebben zo goed hun best gedaan dat ze allemaal door zijn naar de halve finale. Nika Bouten, Milou Ottenheijm, Nikki Hendrix en Nikki Bors mogen dus gelijk dit jaar nog hun twee grote wedstrijd turnen.

Bij deze willen we het publiek, de turnsters en alle vrijwilligers bedanken voor deze mooie wedstrijd!

KSV Castellum, 15 febr. 2015