TurnenFinaleLK large

7 Kesselse turnsters in finale LK

Afgelopen weekend waren in Horn de halve finales van het LK turnen. Hier mochten een heleboel turnsters van de Kesselse Sport Vereniging strijden om een plekje voor de finale van het Limburgs Kampioenschap.

Op zaterdag ochtend waren in niveau pupil 2 D3 4 turnsters aan de beurt. Anouk Ottenheijm is 18e geworden, Britt Timmermans 16e, Sanne van den Beuken 12e en Kaya Staaks is door naar de finale met een 3e plaats! Ook mochten de meiden jeugd 1 D3 turnen. Nikki Hanssen (9e) en Sanne Sonderkamp (7e) hebben zich ook beide weten te plaatsen voor de finale. Myrthe Sonderkamp turnt jeugd 1 D2 en wist met een 8e plaats ook een plek in de finale te bemachtigen.

Tijdens de tweede wedstrijd op zaterdag waren de turnsters pupil 1 D3 aan de beurt. Niki Kleynen had een 24ste plaats, Juul Peeters 15e, Kim Franssen 12e en Jesney Leenders wist zelfs de gouden medaille te bemachtigen! Ze is hierdoor ook door naar de finale.

Op zondag mochten tijdens de eerste wedstrijd Nika Bouten en Nikki Hendrix aan de slag bij instap D2. Omdat er zoveel turnsters waren, werden er twee wedstrijden met dit niveau gehouden en mochten er maar 5 turnsters naar de finale. Nika wist 26ste te worden en Nikki Hendrix staat reserve voor de finale met een 6e plaats.

De tweede wedstrijd op zondag was voor twee andere turnsters instap D2. Milou Ottenheijm had een 27ste plaats behaald en Nikki Bors mag door naar de finale met een 5e plaats. Ilse Smets is 18e geworden bij junior divisie 5, weer een aantal plaatsen gestegen ten opzichte van vorige keer.

In december had Sabrina Burhenne zich al weten te plaatsen voor de finale van het LK bij jeugd 2 divisie 6.

KSV Castellum, 1 maart 2015