LK turnen 2015 a

Zaterdag 28 maart hebben een aantal turnsters van KSV de finale van de Limburgs Kampioenschappen mogen turnen.

Nikki Bors wist in instap D2 zichzelf weer te verbeteren en heeft een mooie 8ste plaats behaald. Jesney Leenders (pupil 1, D3) turnde een mooie stabiele wedstrijd, maar had net 0,05 te kort voor een podiumplaats.

Sabrina Burhenne (jeugd 2, divisie 6) turnde erg netjes en wist 6de te worden. Kaya Staaks (pupil 2, D3) werd 9de. Mede door een erg lelijke val bij het inturnen op de brug, maar toch heeft ze de wedstrijd nog mooi weten af te maken.

Sanne Sonderkamp en Nikki Hanssen hebben bij jeugd 1, D3 een mooie gespannen wedstrijd laten zien. Nikki verbeterde zichzelf naar een 8ste plaats en Sanne wist zelfs vijfde te worden. Myrthe Sonderkamp turnde in jeugd 1 niveau D2 een mooie wedstrijd en wist net als haar tweelingzus ook vijfde te worden.

LK turnen 2015 b

Het was een erg leuke en gezellige wedstrijd met mooie oefeningen!

KSV Castellum, 29 maart 2015