Turnen wedstrijd 11 3 large

Afgelopen weken hebben de turnsters van de Kesselse Sport Vereniging verschillende competitiewedstrijden geturnd.

Zo mochten de meisjes instap/pupil 1 en de meisjes pupil 2/jeugd 1 op woensdag 4 maart turnen tegen Venray. Beide groepen hadden een lager niveau dan de groepen van Venray, dus iedereen heeft erg goed haar best moeten doen. Helaas bleek dit net niet genoeg te zijn voor de overwinning.

Op zaterdag 7 maart hadden de oudste turnsters hun tweede wedstrijd tegen SSS Helden. Ondanks dat er veel afmeldingen waren, heeft iedereen nog erg netjes geturnd. Toch bleek SSS Helden een stukje beter dan KSV.

Op woensdag 11 maart mochten de allerjongste meisjes, die vanaf volgend jaar eigenlijk pas wedstrijden mogen turnen, al een wedstrijdje proberen in Helden. Deze meiden hebben tegen meisjes uit Helden en uit Horn geturnd. Van de 17 meiden wist Lotte Kleynen 14e te worden, Demi Nehrkorn 13e, Floor Peeters 8e en Janneke Bosman 6e!

De oudste turnsters hadden op zondag 15 maart nog een competitiewedstrijd. In Venray werd een vriendschappelijke wedstrijd geturnd. Vanwege de vele afmeldingen was het namelijk niet meer mogelijk om de wedstrijd te winnen. Trainster Marit had nog meegedaan om toch een volledige groepje te hebben. Het was een erg leuke wedstrijd.

KSV Castellum, 15 maart 2015