LK turnen 2016 ksv1a

Vijf turnsters van de Kesselse Sport Vereniging (KSV) mochten afgelopen weekend turnen op de plaatsingswedstrijden voor het Limburgs Kampioenschap. Dit waren Sanne Sonderkamp (jeugd divisie 6), Myrthe Sonderkamp (jeugd divisie 5), Ilse Smets (senior divisie 5), Jesney Leenders (pupil 2 D2) en Sayenna Vossen (senior divisie 6).

Sanne en Myrthe waren op zaterdag 16 januari aan de beurt. Ze turnden allebei een erg mooie wedstrijd, waardoor Myrthe zich wist te plaatsen voor de finale van het Limburgs Kampioenschap met een mooie 7de plaats. Ook wist ze een plek in de toestelfinale balk en brug te behalen. Sanne haalde ook op balk en brug een toestelfinale en staat nu reserve voor het Limburgs Kampioenschap.

Op de zondag hebben tijdens wedstrijd 2 Ilse en Jesney geturnd. Jesney wist zich als 15de te plaatsen voor de halve finale van het LK en wist een toestelfinale balk te halen. Ilse haalde met een mooie 12de plaats ook een plek in de halve finale. Tijdens de derde wedstrijd was Sayenna Vossen aan de beurt, met een 19de plek staat ze reserve voor de halve finale in maart.

KSV Castellum, 17 Januari 2016