Kim Sjuul Plaatsingswedstrijd Turnen 2016 large

Geslaagd turnweekend voor turnsters KSV Kessel

Afgelopen weekend hebben vijftien turnsters van KSV Kessel deelgenomen aan de plaatsingswedstrijden voor het Limburg Kampioenschap. Op zaterdagochtend begonnen Sanne van den Beuken en Britt Timmermans (jeugd 1 D3). Zij hebben zich beiden rechtstreeks geplaatst voor de finale, Sanne werd zelfs eerste! Daarnaast mag Sanne vier toestelfinales turnen en Britt drie. In wedstrijd twee en drie mochten de instappers D2 aan de slag. Janneke Bosman, Lotte Kleynen, Tess Hendriks, Demi Nehrkorn en Floor Peeters plaatsten zich in deze wedstrijden allemaal voor de halve finales en Demi behaalde hier een mooie tweede plaats. Ook mogen Demi en Janneke nog aan een of meerdere toestelfinales deelnemen.

Op zondagochtend turnden Nikki Bors (pupil 1 D2) en Milou Otteheijm(pupil 1 D3) hun plaatsingswedstrijd. Nikki werd hier tweede en Milou staat reserve voor de halve finale. Daarnaast hebben beide meiden zich nog geplaats voor de toestelfinale op balk. Tijdens wedstrijd twee hebben Nikki Hendrikx(pupil 1 D2) en Nika Bouten (pupil 1 D3) zich naar de halve finales geturnd. Nikki mag daarnaast twee toestelfinales turnen. Aan het einde van de dag waren Kaya Staaks (jeugd 1 D2), Niki Kleynen, Juul Peeters en Kim Franssen (pupil 2 D3) aan de beurt. Ook zij zijn allemaal door naar de halve finale, Kim en Juul zelfs met een eerste en tweede plaats! Daarnaast hebben Niki, Juul en Kim ook nog een of meerdere toestelfinales.

Het was dus een zeer geslaagd turnweekend voor KSV Kessel met goede resultaten!

KSV Castellum, 24 Januari 2016