CompetitieD2Turnen 2016 large

Dubbele competitiewedstrijd niveau D2
Vandaag turnden beide competitiegroepen niveau D2 van KSV een competitiewedstrijd tegen Hosema.

Voor de instappers D2 (Janneke, Floor, Tess, Demi en Lotte) was dit de eerste officiële competitiewedstrijd in hun turncarrière. Ze hebben allemaal heel goed hun best gedaan en mooie oefeningen laten zien. Dit was helaas niet goed genoeg om de wedstrijd te winnen. Janneke behaalde wel nog een mooie tweede plaats!

De andere D2 turnsters (Nikki, Nikki, Jesney en Kaya) zaten samen met twee turnsters van Baarlo in een competitiegroep. Ook deze meiden hebben een mooie wedstrijd geturnd. Zij wisten het team van Hosema wel te verslaan met een verschil van ruim 15 punten! Bij deze wedstrijd waren de plaatsen 1 t/m 3 allemaal voor Kessel. Nikki B werd derde, Kaya werd tweede en Nikki H behaalde een mooie eerste plek!

Goed gedaan meiden, de leiding is trots op jullie!

KSV Castellum, 27 Februari 2016