Turnen D2 competitie 2016 1

D2 turnsters van KSV Kessel boeken succes

Op zaterdag 19 maart haalden beide competitiegroepen D2 van KSV Castellum verdienstelijke resultaten tijdens de turnwedstrijd. De instap turnsters (Lotte, Demi, Floor, Janneke en Tess) turnden een wedstrijd tegen de meiden van Panningen. Met een verschil van ongeveer 10 punten wisten de turnsters de meiden van Panningen te verslaan. De persoonlijke uitslagen waren: 9. Lotte Kleynen, 4. Janneke Bosman, 3. Floor Peeters, 2. Tess Hendriks en 1. Demi Nehrkorn.

De oudere turnsters van Kessel (Nikki, Nikki, Jesney en Kaya) turnden samen met twee meiden van Baarlo een wedsrijd tegen Horn. Ook deze meiden hebben hun tegenstander weten te verslaan met een verschil van ongeveer 6 punten. De persoonlijke uitslagen waren: 8. Jesney Leenders, 4. Nikki Bors, 3. Nikki Hendrix en 2. Kaya Staaks.

KSV Castellum, 19 Maart 2016