KSV Castellum kampioen 2016 1

Weer een KSV team poulekampioen!
Het competitieteam D3 met Juul Peeters, Kim Franssen, Niki Kleynen, Sanne van den Beuken, Britt Timmermans en Anouk Ottenheijm mocht woensdag 30 maart een competitiewedstrijd tegen Olympia Blerick turnen. Helaas mocht Anouk vanwege een blessure nog geen wedstrijden meetrainen, dus hadden waren er maar vijf turnsters die hun best konden doen voor KSV. Toch wisten deze meiden heel mooie oefeningen te laten zien, die door de jury ook met mooie punten werden beoordeeld. Hierdoor wisten de meiden te winnen met maar liefst 208.800 punten ten opzichte van 180.500 punten voor Blerick! Door ook deze wedstrijd te winnen, zijn de meiden poulekampioen geworden en mogen ze de competitiefinale gaan turnen op 18 juni.

Ook individueel wisten de meiden mooie scores neer te zetten. Van de 11 meiden wist Britt 5e te worden, Niki 4e, Kim 3e, Juul 2e en Sanne 1e!

KSV Castellum, 30 Maart 2016