Maar liefst 9 turnsters van KSV Castellum Kessel mochten dit weekend turnen op de finale van het Limburgs Kampioenschap in Meerssen. Floor Peeters mocht bij instap D2 turnen en wist een mooie 7e plaats te halen.

Nika Bouten (pupil 1 D3) wist zich weer te verbeteren en hierdoor 5e te worden.

Bij pupil 2 D3 hadden Kim Franssen en Juul Peeters nogal last van zenuwen, hierdoor werd Juul 8ste en wist Kim nog een mooie 2e plaats te halen! Myrthe Sonderkamp (jeugd 2 divisie 5) haalde een mooie 9e plaats.

Bij pupil 1 D2 mochten Nikki Bors en Nikki Hendrix turnen. Voor Nikki Bors speelden de zenuwen een rol, maar ze wist nog een mooie 8ste plaats te behalen. Nikki Hendrix wist zich te verbeteren tot een 5e plaats. De laatste wedstrijd waren Britt Timmermans en Sanne van den Beuken (jeugd 2 D3) aan de beurt. Allebei hadden ze erg mooi geturnd en hierdoor wisten ze ons te verbazen met twee podiumplekken. Britt werd 3e en Sanne is Limburgs kampioen geworden!

KSV Castellum, 3 April 2016

LK turnen 2016 1b  LK Turnen 2016 2b LK Turnen 2016 3b