Kesselse Sport Vereniging

Veelzijdig in sport: Judo, Dance, BasicSports, Badminton, Turnen, Binnenfit

 

De eerste plaatsingswedstrijden voor het LK turnen zitten er weer op voor een aantal turnsters van KSV Castellum Kessel. De plaatsingswedstrijden vonden plaats op 10 december in Panningen. Lotte de Klein en Isa Slijpen mochten in Pupil 1 nivo D2 starten. Daar bleek dat de zenuwen de baas blijven nog best moeilijk kan zijn. Isa wist zich helaas net niet te plaatsen voor de halve finale, Lotte werd 18e en plaatste zich daarmee wel. Daarnaast plaatste zij zich voor een toestelfinale op brug.  

 

Bij de pupillen 2 D2 mochten Lotte Kleynen, Maud Kessels, Janneke Bosman en Tess Hendriks hun beste beentje voorzetten. Helaas wist Lotte zich niet te plaatsen, Janneke werd 19e, Maud 15e en Tess 11e. Daarnaast hebben Tess en Janneke een toestelfinale sprong, Janneke een toestelfinale brug en Tess een toestelfinale vloer.

 

Bij de junioren Divisie 5 mochten Sanne van den Beuken, Kaya Staaks en Myrthe Sonderkamp aan de slag. Helaas wist Sanne zich net niet te plaatsen, Kaya werd 26e en Myrthe werd 18e. Zij plaatsten zich daarmee wel voor de halve finale in Horn. 

 

 

KSV Castellum, 10 December 2017  

 

PlaatsingTurnen 1 2017                 PlaatsingTurnen 2 2017

 

 

Share