Meer informatie?

Klik hieronder op jouw sport keuze.

Judo

Badminton

Mini Judo

Peuter en Kleutergym

Turnen

Ouderengym

Binnenfit

De Kesselse Sport Vereniging kent een veelzijdigheid aan sporten voor jong en oud.  Hieronder een greep uit ons sportaanbod.

Judo

Judo is een sport voor iedereen: jong, oud, jongens en meisjes. Judo staat voor respect voor elkaar hebben, techniek, tactiek, maar vooral ook gezelligheid. Bij KSV beoefenen de judoka's vooral in recreatieve sfeer met veel enthousiasme de judosport. Kom eens kijken op vrijdagavond in onze Dojo De Poart te Kessel.

Badminton

Badminton is de uitdaging in uithoudingsvermogen, conditie en tactisch spelen is het vooral een gezellige sport om te beoefenen. Bij KSV spelen we op recreatief nivo. De enthousiaste spelers hebben een leeftijd varierend tussen de 18 jaar en de 70 jaar. Enthousiast over badminton? Kom gerust eens kijken.

Mini judo

Voor de allerkleinsten (vanaf 3.5 jaar) is er mini-judo. De mini-judo is lekker stoeien en overtollige energie kwijtraken. Maar met judo ontwikkelen ze ook hun sociale vermogen en krijgen meer zelfvertrouwen. Interesse? Kom gerust eens kijken op onze Dojo in gemeenschapshuis de Poart te Kessel.

Peuter en Kleutergym

De kinderen van 2 t/m 5 jaar kunnen terecht bij de peuter- en kleutergym. Ze kunnen hollen, hinkelen, springen, klauteren, klimmen in de touwen en nog veel meer. Elke les is weer anders. Echt gezellig!

Turnen

De turngroepen recreanten jeugd trainen elke week 1 uurtje op de balk, brug, vloer, sprong en trampoline. Voor de zeer actieve turnsters bestaat binnen KSV de mogelijkheid om door te groeien naar de (voor) selectie groepen. Sportiviteit en plezier staat voorop!

Ouderengym

De groep recreaten volwassen (vanaf 50 jaar) doen op de woensdag avond lekker een uurtje bewegings oefeningen. De gezelligheid blijft voorop staan, het is dus geen verplichting.

Binnenfit

De binnenfit training bestaat uit een combinatie van cardio- en krachtoefeningen en is bedoeld voor de dames vanaf 18 jaar. De oefeningen worden aangepast naar ieders niveau. (Foto: Linda van der Wijst)

Dance

Is het moeilijk om stil te blijven zitten als je muziek hoort? Wil je ook zo goed worden als de danstalenten in "So You Think You Can Dance" programma? Of wil je gewoon lekker bewegen op muziek? Dan is Dance bij KSV Kessel vast iets voor jou. Je kunt al vanaf 5 jaar bij KSV Kessel dansen. Kom gerust eens kijken in gemeenschapshuis De Poart te Kessel.